Meteen naar de inhoud

Lichtlaan

Over ons

Sinds de familie Laan een gezin is, is het gedachtegoed rondom voeding in een rap tempo ontwikkeld. Enkel het beste eten voor de nieuwe generatie!

Zo begon het met steeds meer variatie en kwaliteit aanbrengen in het dagelijks eten. Gaandeweg ontwikkelt het bewustzijn naar enkel nog biologisch eten, zoveel mogelijk lokaal, steeds minder vlees, steeds meer aandacht, gezamenlijke momenten van dankbaarheid creëren en zo verder. Steeds bewuster met energie omgaan, zowel die van onszelf als die van de aarde.

Voeding wordt in een breder spectrum gezien waardoor er ook aandacht is voor ademhalen, meditatie, zo min mogelijk straling van apparatuur, kennis en informatie vergaren en vooral liefde delen.

Totdat besloten werd op zoek te gaan naar een plek waar zelf, met volle aandacht en deze diversiteit, voeding kan worden gegenereerd. Niet alleen meer voor het gezin, maar dit ook kunnen delen en uitdragen naar iedereen die energie kan gebruiken. Zo ontstond Lichtlaan Voedingsbos, voeding voor lichaam en geest.

Agenda

Elke dag is er iets te doen en te beleven in het Voedingsbos. In de weekenden wordt er ook vaak wat georganiseerd.
Reconnect

In contact met jezelf en natuur.

Seizoensactiviteiten

Leren eten, bewegen en ontspannen met de seizoenen

Voedselbosexperience

Een beleving voor jezelf en de hele groep, laat je verrassen!

Aanmelden voor nieuwsbrief

In contact komen?

We horen graag wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Meer info

info@lichtlaan.nl

+31 06 5024 3912​

Heijtmorgen 55, 5375AM Reek​

Ons volgen op

COPRIGHT © 2019 LICHTLAAN VOEDINGSBOS

DEVELOPED BY K DESIGN