Over ons

Sinds de familie Laan een gezin is, is het gedachtegoed rondom voeding in een rap tempo ontwikkeld. Enkel het beste eten voor de nieuwe generatie!

Zo begon het met steeds meer variatie en kwaliteit aanbrengen in het dagelijks eten. Gaandeweg ontwikkelt het bewustzijn naar enkel nog biologisch eten, zoveel mogelijk lokaal, steeds minder vlees, steeds meer aandacht, gezamenlijke momenten van dankbaarheid creƫren en zo verder. Steeds bewuster met energie omgaan, zowel die van onszelf als die van de aarde.

Voeding wordt in een breder spectrum gezien waardoor er ook aandacht is voor ademhalen, meditatie, zo min mogelijk straling van apparatuur, kennis en informatie vergaren en vooral liefde delen.

Totdat besloten werd op zoek te gaan naar een plek waar zelf, met volle aandacht en deze diversiteit, voeding kan worden gegenereerd. Niet alleen meer voor het gezin, maar dit ook kunnen delen en uitdragen naar iedereen die energie kan gebruiken. Zo ontstond Lichtlaan Voedingsbos, voeding voor lichaam en geest.

Lees direct verder met meer informatie over ons voedingsbos.