Persoonlijke ontwikkeling

Workshops & Coaching

In het bos worden veel activiteiten aangeboden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zowel workshops, groepsactiviteiten als individuele coaching.

Vrouwencirkels en mannencirkels

Een vaste activiteit in het Voedingsbos zijn de vrouwen- en mannencirkels. Vrouwen danwel mannen ervaren een dag in het Voedingsbos met elkaar. Zij ontmoeten elkaar en verbinden door middel van geleide themagesprekken bij het kampvuur.

Een mooie manier om je vrouwelijke of mannelijke energie in jezelf te bekrachtigen en verbondenheid te voelen met de vrouwen of mannen om jou heen! De groepen zijn open, maar aanmelden is wel noodzakelijk.

Individueel traject

Er zijn verschillende ´voedingscoaches´ die samen met jou een individueel traject kunnen bewandelen. Krijg meer regie over je eigen leven, voel verbondenheid met jezelf en de wereld, voel je gesteund en krijg weer ´grond onder je voeten´.

Voedselbosexperience

Een afwisselend en op maat programma in, om en over het Voedingsbos. De dag begint vroeg met warme drank, een activiteit, lunch, nog een activiteit.

Voeden, inspannen en ontspannen. Altijd een verrassing! Eventueel kun je ook bij ons dineren en blijven logeren.

Vanaf 25 euro per persoon
Vanaf 175 euro per 10 personen

Kamperen en overnachten

Op de Lichtlaan is er de mogelijkheid om te komen overnachten in het Voedingsbos. Dit kan aansluitend op een activiteit of om de ervaring van het bos te hebben en nieuwe energie op te doen. Er zijn ingerichte tenten en de mogelijkheid om zelf je tent of camper neer te zetten.

Je wordt gewekt door een prachtig vogelconcert en op verzoek wordt de dag gestart met een Lichtlaan ontbijt.


Voor meer informatie over alle huidige mogelijkheden kun je een email sturen aan: info@lichtlaan.nl of stuur ons een berichtje.